Prémium Merülődézsa Építése

Minőségi alapanyagból

Merülődézsa

Bízza a szekértelemre, bízza ránk!

Akácfából készült kádjaink, merülődézsáink 5-12 éve természetes úton száradó válogatott csakis I. osztályú anyagból készülnek. A merülődézsa nemcsak a szaunázás során, hanem nyári pancsoláshoz, vagy akár a fürdőszobában, rendszeres napi tisztálkodáshoz is használható.

Rendkívül jól bírják az állandó párát, szabadban való elhelyezésüknél nem okoz gondot az időjárás viszontagsága, kemény felületük ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben. A ki- és beszállást igény szerint lépcső vagy létra könnyítheti. A kényelmet az opcióként ajánlott beépített ülés, kiemelhető háttámla, a kád oldalára szerelhető szappan- vagy pohártartó polc szolgálhatja. A biztonságot egy megfelelő kapaszkodó felszerelése fokozhatja. A lefolyó beépítésével kezelésük egyszerű, könnyen csatlakoztathatók a szennyvíz hálózathoz. Rendelhetők saját anyagból kialakított lábbal, vagy anélkül. Belső terekben történő elhelyezésnél a lábbal kialakított változatot ajánljuk.

Az ovális kádak kisebb hely és vízigényűek, általában egy vagy két személy részére készülnek. Ezt a típust javasoljuk fürdőszobai használatra is. Beltérre galvános vagy saválló pánttal és lakkozott felülettel javasoljuk a merülődézsák kezelését, megőrizve ezzel a faanyag csodálatos erezetét és színezetét.

A kör alakú kádak főleg több személy egyidejű fürdőzését szolgálják. Vízmelegítő kályha és ülések beépítésével még kellemesebbé tehető az élményfürdőzés. Kültéri használatra olajjal kezelt felülettel saválló pántozással ajánljuk.

A merülő kádat szaunák mellé, hideg vizes fürdőzéshez ajánljuk.Beltéri használat esetén galvános vagy saválló pánttal, lakkozott felülettel ajánlott készíteni. Kültéri szaunához való elhelyezésnél olajjal kezelt felületet és saválló pántozást javaslunk. Feltöltésük történhet egyszerű kerti tömlővel, vagy a falra szerelt kádtöltő csapteleppel. A merülődézsa vizét a beépített lefolyón keresztül ereszthetjük le akár a csatornába való bekötéssel, kültéri és vegyszermentes vízhasználat esetén pedig lehetőség van a környező növények öntözésére is!


Rendelhető opciók:

 • Külső létra – melyet 60cm -es magasság felett javaslunk
 • Külső lépcső – melyet 60cm -es magasság felett javaslunk
 • Belső lépcső – melyet 80cm -es magasság felett javaslunk
 • Belső ülőke
 • Pohártartó – a dézsa oldalára akasztható kivitel
 • Szappantartó – a dézsa oldalára akasztható kivitel
 • Belső kapaszkodó a biztonságérzet fokozása érdekében
 • Túlfolyó – mindennapi használatú beltéri kivitelhez ajánlott
 • Olajjal kezelt felület – kültérre javasolt
 • Lakkozott felület – beltérre javasolt
 • Galvános pántolás
 • Saválló pántolás
  

A letölthető merülődézsa árlistánkat a lap alján találja!

Természetesen bármely méret megoldható az Ön igényei szerint, de mindig vegye figyelembe a helység nyílászáróinak, folyosójának, vagy lépcsőjének méreteit a szállításkori problémák elkerülése végett!

Áraink

 

A hagyományok tisztelete övezi a Skandináv népek közt a hétvégi rituálészerű családi szaunaélményt. Csecsemőktől az agg nagyszülőkig élvezik eme testi és lelki felfrissülést. A stressz elillan, a gondolatok kitisztulnak és külön a családi kötelék, az együttes relaxáció vált fontossá. A szaunatéren kívül marad a mindennapok problémája, a lüktetően visszatér negatív gondolatok tárháza. A lélek kitisztul, az elem feltöltődik.

 http://bioszauna.hu/wp-content/uploads/2019/01/G-OLDLake-Merülődézsa-árak-2019.pdf

FELHÍVJUK FIGYELMÉT, HOGY A JELENLEGI HELYZETBEN AZ ALAPANYAG ÁRAK HETENTE VÁLTOZNAK!

KÉRJE AKTUÁLIS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATÁT!