Kombinált Szauna Építése

Minőségi alapanyagokból

Kombinált Szauna

Bízza a szekértelemre, bízza ránk!

Két szaunát egyben… Első hallásra talán furcsa megoldásnak tűnhet. De ha a két szauna különböző hatására és hatásmechanizmusára gondolunk, rájöhetünk, hogy pozitív a kettősség. Egy megoldás azok számára, akik mindkét szaunakabin előnyeit élvezni szeretnék. Egy professzionális vezérlő segítségével választhatunk a finn vagy infraszauna között. A finnszauna talán a férfiasabb, magasabb hőfokú, keményebb szaunázás, Míg a Hölgyek kedvence az infrakabin. Ők az infraszaunát bátrabban és szinte mindennap használhatják.

A gyermekeknek szintén nem ajánlott 6 éves korig a finn szauna, viszont az infra már kisgyermekkortól használható. A kombinált szauna választásával senkinek sem kell lemondani kedvencéről. Az is köztudott, hogy nem mindenki tudja elviselni a nagy forróságot, ugyanakkor szeretné kihasználni a szauna nyújtotta előnyöket, vagy ellenkezőleg, szeret a melegben üldögélni. De a legtöbbször mindez a hangulatunktól függ, s ekkor már tudjuk, tökéletesen választottunk, mikor a kombiszauna mellett döntöttünk. További előnye, hogy ha mindkét kabinra szükségünk van, akkor egybeépítve kevesebb helyre van szükség. Egy szauna kisebb helyet foglal, mint kettő!

A Lehetetlen ismeretlen fogalom számunkra, így nem várhatjuk el, hogy ügyfeleink kizárólagosan a hagyományok tisztelete, vagy az infratechnológia újítása mellett tegyék le voksukat. Hazánkban elsők között segítettünk eme döntési kényszer elkerülésében. Az innováció térnyerése kompromisszumok nélküli kettős használatot tesz lehetővé, egy légtérbe párosítva a Finn szaunakabin és az infrakabin előnyös tulajdonságait.

Optimális alapterületen és kedvező költségvonzattal kínáljuk kombiszauna kabinjainkat. Az innováció mellett csapatunk nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra is. A generációs élettartamot elősegíti a Bio kivitelekben használt Öko farost párazáró szigetelésünk és a tucatnyi skandináv építőanyagjaink minőségi felhasználása is. Folyamatosan képzett szakembergárdánk arra hivatott, hogy egyediséget és megbízhatóságot nyújtson Önnek! A széles kínálat és az árkülönbségek láttán nehéz a döntés a finn, az infra vagy a kombiabin vásárlásakor. Milyen típust válasszunk, hogy ne csalódjunk utólagosan, melyik az a termék, mely maradéktalanul tökéletesen megfelel számunkra? Reméljük oldalain böngészése során megtalálja a tökéletes megoldást.

Kombiszauna vezérlőnk a jellemzője a precizitás, a minőség és az egyszerű kezelhetőség! Egyedi, egyben korszerű megjelenés, időtálló minőség. Kombinált szaunáink kézzel fogható varázsa a tökéletes izzadás és a testünket kényeztető kellemes szaunaklíma. A kombinált szaunavezérlőink fontos és egyedi jellemzője, hogy az infra rész indításakor automatikusan elindul a finn szaunakályha és felfűti a szauna levegőjét a kívánt hőfokra és ennek elérésekor ki is kapcsol. Ez a funkció azért fontos, mivel a kombinált kabin légtere jóval nagyobb mint egy infrakabiné és ezért az infrapanelekkel való előfűtés túlzottan sok energiát emésztene fel. Sikerünk kulcsa a vezérlő az infratechnológia és a szaunakályha együttesének tökéletes összhangja. Vezérlőink falba sűlyesztettek, esztétikus megjelenésük összhangban van az esetlegesen társított fényterápia vezérlővel is!

Sokszor felmerülő kérdés, hogy két kabin egyben működhet e tökéletesen. A válasz igen. Hiszen ugyanazokból az anyagokból készül mindkét szauna fajta, a G-OLDLake szaunákban használt infrapaneleket nem károsítja a finnszaunában lévő hő és a felöntéskor keletkező gőz, mivel nincs olyan fémrésze mely károsodhatna és az idő múlásával esetlegesen rozsdásodna. Az intelligens vezérlőnknek köszönhetően attól sem kell tartanunk, hogy elegendő infrapanel van-e szaunánkban?, felfogja-e melegíteni a nagyobb kabint?, stb. mivel az infra funkció indításával egyidejűleg a szaunakályhánk is bekapcsol néhány percre, míg a kabin hőmérséklete el nem éri a kívánt, pl. 40Co-ot, majd természetesen automatikusan kikapcsol és 100%-ban az infrahatás érvényesül. Tehát nem kell kompromisszumokat kötni a kombinált szauna esetében.

Utóirat 
Pályafutásunk során döntéseket hozunk, felelősséget vállalunk. Megvalósítjuk elképzeléseinket és sikerre vágyunk. Tesszük ezt sokszor szabadidőnk, egészségünk rovására. Az Ön kombiszaunája, egy kamatozó befektetés, mely egészségüket és jó közérzetüket szolgálja. 

Kívánunk Önöknek jó szaunafürdőt a G-OLDLake Szauna kombikabinjában!

 

Alaprajzok

Áraink

 

A hagyományok tisztelete övezi a Skandináv népek közt a hétvégi rituálészerű családi szaunaélményt. Csecsemőktől az agg nagyszülőkig élvezik eme testi és lelki felfrissülést. A stressz elillan, a gondolatok kitisztulnak és külön a családi kötelék, az együttes relaxáció vált fontossá. A szaunatéren kívül marad a mindennapok problémája, a lüktetően visszatér negatív gondolatok tárháza. A lélek kitisztul, az elem feltöltődik.

http://bioszauna.hu/wp-content/uploads/2019/01/G-OLDLake-Kombinált-szauna-árak-2019.pdf

FELHÍVJUK FIGYELMÉT, HOGY A JELENLEGI HELYZETBEN AZ ALAPANYAG ÁRAK HETENTE VÁLTOZNAK!

KÉRJE AKTUÁLIS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATÁT!