Prémium Infra Szaunák Építése

Minőségi alapanyagokból

Infra Szauna

Bízza a szekértelemre, bízza ránk!

A XXI. SZÁZAD rohanóvá vált életritmusa sokszor nem engedi meg a fél napot betöltő társasági Finn szaunaélményt. Az idő szerepe megnőtt, sajnálatos módon sokszor az egészség rovására. Szerencsére a wellnessvilág fejlődése választ adott e probléma megoldására, így az infrakabin térnyerése manapság szembetűnő. Minimális a felfűtési idő, lerövidül a használat időtartama, de a használati érték megmarad. Eme kis alapterületű izzasztófürdők nagy kedvencei a gyengébb nemnek, a sportembereknek, az idősebb korosztálynak, hiszen nagymértékben hozzájárul bőrünk egészségének megőrzésében, izmaink regenerációjában és ízületeink karbantartásában is.

Nálunk már az AJÁNDÉK ERZSÉBET UTALVÁNYÁT is fel tudja használni!

A nap melege a G-OLD Infrakabinokban!
Az egyedi gyártású infrakabinjainkkal nem állunk be a lapra szerelt késztermékek sorába, hisszük és tudjuk, hogy egy akár mindennapi használati tárgy sem lehet futószalagtermék. A kerekített padélek, a különböző mintázatú háttámla, az intelligens vezérlőelektronika és a professzionális infrapanelek mind azt sugallják, hogy minőségi, korszerű, időtálló (10év garancia!) és esztétikus terméket választottunk, mely naturálisan belesimul környezetébe.

Az infrakabin előnye terápiás hatásaiban rejlik. A kis alapterület, a családi szaunákhoz képest kisebb áramfogyasztás fontos, ám másodlagos szempont. Infrafürdőzéskor jóval több immunrendszert gyengítő méreganyagtól szabadul meg szervezetünk, mint szaunázás közben. A jótékony infrasugarak által fokozott anyagcsere-folyamat segít a bőr alatti zsírszövetekben lerakódott nehézfémek, fölösleges ásványi sók, salakanyagok hatékony kiválasztásában és eltávolításában. Az infrasugárzók optimális hatásának kihasználása érdekében a hatékony infrakabin mindössze 1-4 ülőhelyes! Az infrafürdő hangulat-, és élményszegény időtöltés, ahol javasolt a kényszerű ülőhelyzet, a félórányi monoton terápiát mindössze meghitt beszélgetés, kellemes hangulatfény és nyugtató zene színezheti. Tény, hogy az infrakabinokat orvosok, természetgyógyászok, kozmetikusok, fitness és egészséges életmód szakértők a legjobb terápiás, méregtelenítő termék gyanánt dicsőítik, azonban a forró levegőjű szaunák időszámításunk elöttől napjainkig tartó kultusza sem hanyatlott, sőt, napjainkban a hagyományos szaunázás soha nem látott reneszánszát éli. Épülő és átalakítás alatt álló otthonok egyre szükségszerűbb tartozéka a finnszauna, akárcsak a mélymeleg terápiás infrakabin, vagy mindkettő kompromisszummentes ötvözete: a hely-, és költségkímélő kombikabin – kombiszauna.

G-OLDLake Infraszaunát sokan azért szeretik, mert itt a hőmérséklet nem éri el a finnszaunában lévő 80-100 fokot, a gyógyhatáshoz – méregtelenítéshez ennek a fele is elegendő. Emiatt ez a szaunafajta jobban kíméli szívünket, mint a finnszauna. Az infravörös hőkabinban a gyógyulni vágyót a napsugárzás összetételéhez hasonló sugárzási hő éri. A láthatatlan sugarak behatolnak a bőrbe, hőenergiává alakulnak, majd a vérkeringés segítségével minden szervünkhöz eljutnak. A szakértők állítják, hogy amíg a hagyományos szaunákban az izzadással szervezetünkből víz távozik el, s csak három százalékban salakanyagok, addig az infraszauna hője húsz százalékos salakeltávolítást tesz lehetővé. Nehézfémek, tejsav, koleszterin, zsírfelesleg távoznak el a szervezetből, s csökken a testsúly. Ez a szaunafajta gyógyír lehet az allergiás panaszokra, ekcémára, vegetatív idegrendszeri labilitásra, és a visszatérő gyulladásos megbetegedésekre is.
Világszerte 35 millióan használnak infraszaunát egészségük és szépségük megőrzésére, javítására. Az utóbbi néhány évben Magyarországon is rendkívül népszerűvé és könnyen elérhetővé vált az infravörös technológia alkalmazása a szépségiparban és az otthonokban egyaránt, így hazánkban is kezdi kiérdemelni a jótékony hatásainak köszönhető elismerést.

Az infraszaunában történő kezelés nagyon kíméletes, már 35-40°C-on élvezhetik az infrasugarak kedvező hatását, hiszen nem a magas hőmérsékletnek van szerepe a megelőzésben és a gyógyításban, hanem a test által elnyelt meleg energiájának. Az infravörös sugarakkal történő kezelés mellett a rendszeres használat a következőket eredményezi: gondoskodik a bőr jó vérellátottságáról, sejtnövekedésről, ezáltal a bőr megfiatalodik (az infrasugarak a sejtek közé nagy intenzitással és kellő mélységbe hatolnak be). A méregtelenítési folyamat szintén nagyon hatékony, mert az infraszaunában keletkezett izzadság a víz mellett nagy arányban tartalmaz zsírt, koleszterint, savakat, ammóniát, s a szervezetből nehezen eltávolítható nehézfémeket és méreganyagokat (ólom, nikkel, réz, nátrium).

Rendszeres használata a narancsbőr elleni küzdelemben hatásos eredménnyel jár, a fogyókúrázók kíméletes eszköze (egyszeri használata akár 600-900 kalóriavesztést is eredményezhet), növeli a bőr rugalmasságát, feszességét, fokozódik a szellemi és fizikai aktivitás és nem utolsósorban a szervezet ellenálló képességét is nagymértékben növeli.

Mindez már nem álom, hiszen otthonában elérhető áron élvezheti az infrakabin kedvező hatását. A kabinok könnyen telepíthetőek és üzemeltetésük gazdaságos.

 

G-OLDLake infraszauna

Az infraszaunában 35 – 45 C° fokos hőmérsékletnél jólesően, kellemesen és kényelmesen izzadunk, de nem a hőfok az, ami kifejti a jótékony hatást, hanem a folyamatosan működő infrasugárzó. Vagyis a hőfok szabályozót állítsuk a legmagasabb értékre és egy ötperces bemelegítés után már használhatjuk is az infrakabinunkat.

A ma ismert módszerek között ez az egyetlen, mindennap használható eszköz, amely természetes módon hozza létre az egész szervezetre kiterjedő gyógyító lázhatást. A hőkabin elvégzi a kötő szövetek megtisztítását, a test “szemétlerakó helyeinek” savas salakanyagoktól való megszabadítását. A lerakódások által kiváltott fájdalmak, reumás jellegű panaszok csökkennek, vagy akár meg is szűnnek. Az infravörös hőkabin kúraszerű vagy rendszeres használata tudatos táplálkozás mellett biztosítja immunrendszerünk megerősödését, az egészség és ellenálló képesség, a fizikai erőnlét helyreállítását és növelését.

Az infraszauna használata a szépségápolásban és a sportban

Az infraszauna használatának leglátványosabb hatása: a bőr megfiatalítása. Az infravörös sugárzás kiválóan alkalmas a bőr vérellátásának serkentésére, ami döntő fontosságú a szép, fiatalos, puha bőr kialakulása szempontjából. A mélybe hatoló megtisztulás következtében a bőr megszabadul a szennyeződésektől és az elhalt sejtektől, ennek következtében az infraszauna használata kiküszöböli a bőr érdességét, zsengévé és lággyá teszi azt, erősíti rugalmasságát, javítja szerkezetét. Ugyanakkor alkalmas akne, ekcémák, pikkelysömör, égési sebek és egyéb bőrsérülések kezelésére, a nyílt sebeket is gyorsabban és kevesebb hegképződéssel gyógyítja.

Fogyás G-OLDLake Infraszaunában: 

30-40 perc alatt 600-800 kilokalóriát lehet elégetni!

Ezt egyéb sportokkal összehasonlítva (Kcal/órában):
evezés vagy maratoni futás – 800Kcal/óra , 
squash – 680 Kcal/óra, 
úszás vagy kocogás – 400 Kcal/óra, 
tenisz – 330 Kcal/óra , 
kerékpározás – 300 Kcal/óra, 
gyaloglás vagy golfozás – 200 Kcal/óra.

Ezekből az adatokból is látható, hogy az infraszaunázással ugyanolyan gyors fogyasztó hatás érhető el, mint olyan megerőltető sportokkal, amelyeket csak rendkívül jó erőnléti állapotban lévő személyek tudnak űzni.

Cellulitisz (narancsbőr) megszüntetése: a cellulitisz a laza kötőszövet gyulladása, melynek következtében vízből, zsírból és salakanyagokból álló gélnemű réteg rakódik le a bőr alatt. Az infravörös sugárzás hatására a testizzadással megszabadul az említett káros anyagoktól, a bőr egyensúlyba kerül.

Sport: Az infraszauna igen jól használható bemelegítésre. Rossz idő esetén helyettesítheti a szabadban végzett tréninget. A sportolónak csupán be kell ülnie a kabinba és engednie kell, hogy a hő behatoljon a testébe, egészen a verejtékezés megindulásáig. Ekkora már bemelegített állapotba kerül és megkezdheti a hideg körülmények között végzendő erőfeszítéseket. Az infraszaunázás ezen kívül jelentős mértékben meggyorsítja mindenféle sportsérülés (húzódás, rándulás, stb.) gyógyulását. Fontos tudnivalók az infraszauna használatával kapcsolatban amint az a fentiekből látható, az infravörös spektrumnak az a része, amelyet az infrakabin kisugároz, igen nagyszámú terápiás hatást ölel fel. Ezt a tényt világszerte végzett vizsgálatok máris bebizonyították.

Az infraszauna használatával kapcsolatban azonban fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy aki valamilyen betegségben szenved, annak mindenekelőtt orvosával kell konzultálnia. A fentiekben leírtakat semmiféleképpen sem szabad úgy értelmezni, hogy az infraszauna kezelési vagy gyógyítási módszerként orvosi ajánlás és ellenőrzés nélkül is alkalmazható. Különösképpen fel kell hívni a figyelmet arra, hogy mindenkinek, aki valamiféle gyógyszeres kezelésben részesül, az infraszauna használata előtt fel kell vennie a kapcsolatot a kezelőorvosával és az infraszauna használatát az orvossal meg kell beszélnie.

Utóirat
Pályafutásunk során döntéseket hozunk, felelősséget vállalunk. Megvalósítjuk elképzeléseinket és sikerre vágyunk. Tesszük ezt sokszor szabadidőnk, egészségünk rovására. Az Ön infrakabinja, egy kamatozó befektetés, mely egészségüket és jó közérzetüket szolgálja. 

Kívánunk Önöknek jó infrafürdőt a G-OLDLake Infraszauna infrakabinjában!

Alaprajzok

Áraink

 

A hagyományok tisztelete övezi a Skandináv népek közt a hétvégi rituálészerű családi szaunaélményt. Csecsemőktől az agg nagyszülőkig élvezik eme testi és lelki felfrissülést. A stressz elillan, a gondolatok kitisztulnak és külön a családi kötelék, az együttes relaxáció vált fontossá. A szaunatéren kívül marad a mindennapok problémája, a lüktetően visszatér negatív gondolatok tárháza. A lélek kitisztul, az elem feltöltődik.http://bioszauna.hu/wp-content/uploads/2019/01/G-OLDLake-Infrazauna-árak-2019.pdf

FELHÍVJUK FIGYELMÉT, HOGY A JELENLEGI HELYZETBEN AZ ALAPANYAG ÁRAK HETENTE VÁLTOZNAK!

KÉRJE AKTUÁLIS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATÁT!