Finn Szaunák Építése

Minőségi alapanyagokból

Finn szauna

Bízza a szekértelemre, bízza ránk!

A G-OLD Lake Finn szaunákról

A hagyományok tisztelete övezi a Skandináv népek közt a hétvégi rituálészerű családi szaunaélményt. Csecsemőktől az agg nagyszülőkig élvezik eme testi és lelki felfrissülést. A stressz elillan, a gondolatok kitisztulnak és kizárólag a családi kötelék, az együttes relaxáció válik fontossá. A szaunatéren kívül marad a mindennapok problémája, a lüktetően visszatérő negatív gondolatok tárháza. A lélek kitisztul, az „elem” feltöltődik.

A recept egyszerű: törekszünk olyan termékekkel kiszolgálni ügyfeleinket, melynek segítségével a fent lefestett lélekállapot elérhető közelségbe kerül. A hosszú évek szaunagyártói tapasztalatára alapozva tudjuk, hogyan használjuk összhangban a jövő technológiáját a bevált tradíciókra támaszkodva. Kivánló szakembergárdánk kizárólagosan egyedileg tervezi és gyártja le az adott helyiségbe pontosan illeszkedő izzasztófürdőt, mely esztétikus bútordarabként illeszkedik a környezet világába. Ezáltal a lehetségesen felhasználható faanyagok formája és színvilága, az opcióként beépíthető technológiák sokasága, végtelennek tűnő variációt nyújt arra, hogy materiális formába öntsük az Ön által már megálmodott Finn szaunakabinját.

A XX. században az olimpiai mozgalom segítette a szauna elterjedését. Az 1936-os olimpián a finn sportolók az eredményes szereplés kulcsának a szaunázást tartották. Ezért szálláshelyükön szaunát építettek. Az eredmények magukért beszéltek. Az eset felkeltette az érdeklődést. Orvosok kezdték vizsgálni a szaunázás hatásait, s a pozitív eredmények nyomán a szauna meghódította Európát.

A társasági élet melegágyaként elhíresült hagyományos finn szaunakabin testünk és lelkünk ápolása mellett nagymértékben elősegíti a szociális kapcsolataink ápolását is. A tágas belső tér és a többszintű padrendszer lehetővé teszi a szaunaélmény tetszés szerint fekve történő befogadását is. A még elviselhetően magas hőmérséklet és a szaunakályhára való felöntés élményének hatására felpezsdül a vérünk, beindul a kívánt izzadás folyamata. Ezen reakció kiváltója a bőrfelületet érő hőhatás és a belélegzett forró levegő elegye, melyek hosszú ideig való kombinációja garantálja a tökéletes méregtelenítést. A testünkben felhalmozódott salakanyagok a megnyílt bőrpólusokon keresztül az izzadságcseppek segítségével távozhatnak. Használat után jóleső érzés a hideg vizes zuhany érrendszert szűkítő hatása, vagy a különböző hűtőfürdő termékek hűsítő felfrissítése. A használat rendszeressége nem szentírás, nincs időhöz kötve. Testünk tökéletesen működő gépezet, ezáltal jelzi számunkra a még jóleső használat időtartamát és gyakoriságát.

A jobb oldalon olvashat általunk javasolt kategóriákról, de természetesen az Ön elképzeléseit váltjuk valóra amennyiben ajánlatot kér tőlünk az az AJÁNLATKÉRŐ űrlapunkon vagy akár a bioszauna@bioszauna.hu mail címen keresztül.

Utóirat

Pályafutásunk során döntéseket hozunk, felelősséget vállalunk. Megvalósítjuk elképzeléseinket és sikerre vágyunk. Tesszük ezt sokszor szabadidőnk, egészségünk rovására. Az Ön finnszaunája, egy kamatozó befektetés, mely egészségüket és jó közérzetüket szolgálja.

Kívánunk Önöknek jó izzasztófürdőt a G-OLDLake Szauna kabinjában!

NORMAL G-OLDLake szauna

A NORMÁL kivitelű szaunáink kiváló minőségű Svéd lassú növésű, “A-B” osztályú csomós lucfenyő lambériával burkoltak, 7,5 cm falvastagságú szigetelt szerkezettel épülnek. A két lambéria borítás közt kőzetgyapot szigeteléssel, amely a belső oldalon hő visszaverő alufólia kasírozással van ellátva. A lambéria minden estben ragasztással és 36 mm-es U alakú kapcsokkal van rögzítve és ezáltal lehetetlenné téve az elmozdulásukat. Ezek a kiváló minőségben gyártott kabinok általában egy vagy több határoló falhoz vannak rögzítve, megnövelve ezzel a kabin stabilitását és egyben az élettartamát is. (Értelemszerűen a fal felőli részek külső burkolatot nem kapnak.) Különös gondot fordítva a rétegek közti szellőztetésre is az esetleges gombásodás kialakulásának elkerüléséért. A szauna szerkezete állítható vagy fix műanyag talpakon (talajfüggő) áll, hogy elkerüljük a felázást és a gombaképződést! A kabin tervezésénél minden lehetséges igényt figyelembe lehet venni, legyen az elrendezés, vagy a felhasznált anyagok variációja.

 

Classic G-OLDLake szauna

A CLASSIC kivitelű szaunáink kiváló minőségű Finn lassú növésű, “A” osztályú csomós lucfenyő lambériával burkoltak, melynél a szauna belső felületén nem lehetséges, hogy gyantazsákok legyenek!!! 7,5 cm falvastagságú szigetelt szerkezettel épülnek. A lambéria minden estben ragasztással és 36 mm-es U alakú kapcsokkal van rögzítve és ezáltal lehetetlenné téve az elmozdulásukat. A két lambéria borítás közt kőzetgyapot szigeteléssel, amely a belső oldalon hő visszaverő alufólia kasírozással van ellátva. Ezek a kiváló minőségben gyártott kabinok általában egy vagy több határoló falhoz vannak rögzítve, megnövelve ezzel a kabin stabilitását és egyben az élettartamát is. (Értelemszerűen a fal felőli részek külső burkolatot nem kapnak.) Különös gondot fordítva a rétegek közti szellőztetésre is az esetleges gombásodás kialakulásának elkerüléséért. A szauna szerkezete állítható vagy fix műanyag talpakon (talajfüggő) áll, hogy elkerüljük a felázást és a gombaképződést! A kabin tervezésénél minden lehetséges igényt figyelembe lehet venni, legyen az elrendezés, vagy a felhasznált anyagok variációja.

LUXUS G-OLDLake szauna

A LUXUS kivitelű szaunáink kiváló minőségű Finn lassú növésű, “A” osztályú csomómentes lucfenyő, vagy Kanadai nyárfa lambériával burkoltak, 7,5 cm falvastagságú szigetelt szerkezettel épülnek. A lambéria minden estben ragasztással és 36 mm-es U alakú kapcsokkal van rögzítve és ezáltal lehetetlenné téve az elmozdulásukat. A két lambéria borítás közt kőzetgyapot szigeteléssel, amely a belső oldalon hő visszaverő alufólia kasírozással van ellátva. Ezek a kiváló minőségben gyártott kabinok általában egy vagy több határoló falhoz vannak rögzítve, megnövelve ezzel a kabin stabilitását és egyben az élettartamát is. (Értelemszerűen a fal felőli részek külső burkolatot nem kapnak.) Különös gondot fordítva a rétegek közti szellőztetésre is az esetleges gombásodás kialakulásának elkerüléséért. A szauna szerkezete állítható vagy fix műanyag talpakon (talajfüggő) áll, hogy elkerüljük a felázást és a gombaképződést! A kabin tervezésénél minden lehetséges igényt figyelembe lehet venni, legyen az elrendezés, vagy a felhasznált anyagok variációja.

Alaprajzok

Áraink

 

 

A hagyományok tisztelete övezi a Skandináv népek közt a hétvégi rituálészerű családi szaunaélményt. Csecsemőktől az agg nagyszülőkig élvezik eme testi és lelki felfrissülést. A stressz elillan, a gondolatok kitisztulnak és külön a családi kötelék, az együttes relaxáció vált fontossá. A szaunatéren kívül marad a mindennapok problémája, a lüktetően visszatér negatív gondolatok tárháza. A lélek kitisztul, az elem feltöltődik.

 

http://bioszauna.hu/wp-content/uploads/2019/01/G-OLDLake-Finn-szauna-árak-2019.pdf

FELHÍVJUK FIGYELMÉT, HOGY A JELENLEGI HELYZETBEN AZ ALAPANYAG ÁRAK HETENTE VÁLTOZNAK!

KÉRJE AKTUÁLIS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATÁT!