Szauna és Fa Szerkezetépítés

Az Ön Álma A Mi Szenvedélyünk,
Az Ön Öröme

BÍZZA RÁNK MAGÁT

Szaunáink

Finn Szauna

Finn Szaunáink minőségi, válogatott alapanyagból egyedi méretre készülnek az Ön kívánságának és a hely lehetőségeihez mérten.

Kombinált Szauna

Kombi szaunáinkban igényeinek megfelelően válogathat az erősebb finn szaunázás és a kímélőbb infraszaunázás között.

Infra Szauna

Infrakabinjainkba speciálisan erre a célra tervezett és gyártott felületsugárzókat építünk be a burkolathoz illő keretezéssel.

Kültéri Szauna-ház

Kültéri szaunáinknál nem kell kompromisszumot kötnie, a méreteket és a lehetőségeket Ön tartja kézben és az Önnek leg megfelelőbb méretű és típusú szaunát építjük fel finn, infra vagy éppen kombinált változatban.

Üzletpolitikánk

Ahogy mi dolgozunk

Tapasztalat

Kiváló szakembereink 1999 óta építenek szaunákat ügyfeleink megelégedésére szerte Európában.

Minőség

Minőségi anyagokból, minőségi szerszámokkal, képzett kollégákkal építjük szaunáinkat, faházainkat.

Garancia

A törvényes garancia csak a papírrésze, nálunk a garancia a munkánkra és Önnek szól, ezt pedig nem a papír fogja adni!

A szaunákról

Képzelje el álmai szaunáját, vesse papírra néhány kiegészítő mondattal, gondolja át mik azok az extra igények, felszerelések amit Ön szeretne a szaunájában látni és nem mi erőltetjük Önre, majd küldje el mindezt nekünk.

Mi megtervezzük, ajánlatot készítünk Önnek, minden részletet egyeztetünk a helyszínen és elkészítjük a megálmodott izzasztófürdőjét!

Szolgáltatásaink

Díjtalan helyszíni felmérés az ajánlat küldést követően

Díjmentes ajánlatát elkészítjük, majd elfogadás esetén a helyszínen minden részletre kiterjedően egyeztetést végzünk.

Bel és kültéri Szauna építés átépítés

Legyen szó új építésről, vagy meglévő szaunája átépítéséről karbantartásáról javításáról, bízza szakemberre, bízza ránk!

Faházak, garázsok, kerti pihenők, tárolók építése

Szauna építésen kívül természetesen vállaljuk garázsok, tárolók, kerti pihenők, kültéri szaunaházak, nyaralók építését.

Könnyűszerkezetes házépítés

Álmodja meg üzletét, irodáját, házát, nyaralóját, mi megvalósítjuk bármely könnyű szerkezettel kivitelezhető épületét.

Rólunk

A G-OLDLake Szaunáról

Bioszauna fantázianevű izzasztófürdőin a felhasznált anyagok következtében nevezhető Bioszaunának!

Köszönjük, az első lépést már megtette azzal, hogy weboldalunkra látogatott, reméljük, megtalálja a keresett terméket, mellyel szebbé, jobbá, kényelmesebbé és nem utolsó sorban egészségesebbé tehetjük az Ön és családja életét!

A G-OLDLake Szaunák gyártója a Mormota-Lux Kft. néhány módosulástól eltekintve 1999 decembere óta áll ügyfelei rendelkezésére.

Cégünk megalapítása óta, sikerült a családi vállalkozásból egy sikeres kisvállalkozássá válnunk. A sikereinkhez nagy részben hozzájárultak Vevőink Hazánkból és Európa több országából, akik kitűntettek minket bizalmukkal.

Társaságunk más érdekeltségekkel párhuzamosan szaunák, faházak és ezek kiegészítő termékeinek gyártásával, valamint tartozékainak forgalmazásával foglalkozik.

Az általunk gyártott G-OLDLake Szaunák kizárólag európai alapanyagokból (az ettől eltérőeket külön jelezzük) , saját szakembergárdával előállított termékek.

A szauna építés területén szerzett több éves szakmai tapasztalat kiváló alapot ad jövőbeli törekvéseinknek, melyekkel még hatékonyabb technológiákat, még jobb minőséget, még magasabb biztonságú és még kedvezőbb árú termékeket szeretnénk előállítani. Céljainkat saját fejlesztéseink, saját gyártási kapacitásunk, saját és viszonteladóink kimagasló forgalmazása, és legfőképpen kiváló Munkatársaink szakmai tapasztalata segíti.

Cégünknél a függetlenség központi szerepet játszik. Mindig a saját erőnkből növekedtünk, a függetlenségünket sohasem szolgáltattuk ki a bankoknak vagy bárki másnak. Ez megadja számunkra a Vevőink, az alkalmazottak és a régió érdekében történő hosszú távú tervezés és döntéshozás szabadságát.

Pontosan ezen logikát követve végezzük magunk termékeink fejlesztését és gyártását. Az ehhez szükséges know-how és technológia hatalmas, de nagyon megéri. Ügyfeleink az egyik leginnovatívabb és a piac meghatározó cégnek tartanak bennünket az ágazatban. Ügyfeleink bízhatnak termékeink magas minőségében. Az alkalmazottaink hasznot kovácsolhatnak a vonzó és hosszú távra biztosított foglalkoztatásból.

Minden dolgozónk minden szinten fontos számunkra. Bevonásuk a döntések hozatalába lehetővé teszi képességük kihasználását. A továbbképzések nem csupán a dolgozói elégedettséget javítják, hanem megtartják és jobbítják cégünk hatékony működését.

Termelési és logisztikai folyamatainkat rendszeresen felülvizsgáljuk, és jobbítási lehetőségeket keresünk. Ez a tevékenység képezi a „zéró tolerancia stratégia” alapját és segíti a piaci szegmens csúcsán maradni.

Vevőink követelményei határozzák meg termékeink minőségét.

A minőség nem osztható.

Tartalmazza a szállítási pontosságot, a versenyképes árat, a magas műszaki tartalmat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat. Célunk a magas vevői elégedettség elérése és fenntartása.

Biztosítjuk Önt arról, hogy a G-OLDLake Szaunák és azok kiegészítő termékei a jövőben is a csúcstechnológiát fogják képviselni, és hogy termékeink a jövőben is ki fogják vívni vásárlóink elégedettségét.

Nézzük részletesebben. A G-OLDLake Szauna fő tevékenysége a saját tervezésű G-OLDLake fantázianevet viselő szaunák, faházak, infrakabinok, sószaunák, sószobák és kabinok építése, melybe a finn HARVIA cég termékeit építjük be. Továbbá készítünk merülődézsákat kül és beltérre, akár fűthető kivitelben is!

Az északi népeknél a szauna évszázadok óta az élet mindennapi tartozéka, hiszen rendszeres használata javítja az általános közérzetet, rugalmassá, fiatalossá teszi a bőrt, fizikailag és szellemileg is felfrissít.

A G-OLDLake Szauna az Ön otthonába viszi a szauna varázsát. Vállaljuk, komplett szaunák tervezését és kivitelezését a kisebb családi szaunától a több személyes közösségi szaunákig, legyen az akár az épületben, vagy a szabadban, egy faházban. Egyedi igényekhez igazodva szaunáinkhoz ajánljuk az elektromos és a hagyományos fatüzelésű kályháinkat, infraszaunáinkat, illetve a kombi szaunáinkat, Sószaunákat, valamint az elsőként általunk tervezett és épített BIO szaunáinkat. Az általunk gyártott és nevezett Bioszauna a felhasznált anyagok eredete és tartalma miatt bio és nem pedig a szállodaiparban elterjedt alacsony hőfokkal üzemeltetett és különböző kiegészítőkkel ellátott hagyományos szaunát nevezzük bioszaunának!
Ajánljuk továbbá a különféle szauna tartozékok teljes skáláját, melyekkel még élvezetesebbé tehető a szaunázás. Például illóolajak, mézes szappan, merülő dézsa, különböző pihenőszékek és még sok más egyéb.
Szauna szerviz szolgáltatásunk kiterjed a már meglévő szaunák karbantartására, átépítésére és további kényelmi tartozékok felszerelésére is.

Hagyományos finn szaunája van és kombinált szaunát szeretne? Különböző megoldásokkal valósítjuk meg elképzeléseit, hogy minél előbb Ön egy kombinált szaunát használhasson!

Galéria

Vélemények azoktól akik minket választottak

Nagyon örülök, hogy őket választottam, tapasztalt, profi csapat. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm szépen, hogy mindent ilyen precízen és rugalmasan intézett.

Dr Lakatos Andrea

Köszönjük a figyelmes tervezést és a precíz kivitelezést. Sajnos ma az építőiparra nem ez jellemző. Saját emberekkel dolgoznak, nem alvállalkozókkal! Örülök a döntésünknek, miszerint a Goldlake csapatot választottuk!

Mészáros Márta & Attila

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba, írjon nekünk bátran!

FELHÍVJUK FIGYELMÉT, HOGY A JELENLEGI HELYZETBEN AZ ALAPANYAG ÁRAK HETENTE VÁLTOZNAK!

KÉRJE AKTUÁLIS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATÁT!

Irodánk

Személyes tárgyalás esetén kérjen előre egyeztetett időpontot.

Telefon

Keressen minket telefonon.

Kapcsolat

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére.

Szeretne egy saját szaunát vagy faházat?

Kérem, adja meg az adataidat, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.


Miben tudunk segíteni?

Írja meg nekünk üzenetben az elképzeléseit,hamarosan keresni fogjuk.